Uutiset

Kotkan Seurahuone valittiin Pohjois-Euroopan parhaaksi konseptihotelliksi

World Luxury Hotel Awards palkitsi Original Sokos Hotel Kotkan Seurahuoneen Pohjois-Euroopan parhaana konseptihotellina. Laitila Arkkitehtien kädenjälki ja suunnitteluosaaminen näkyy kaikkialla hotellissa, sillä olemme suunnitelleet Seurahuoneen laajennusosan ja toimineet hotellin korjaushankkeiden pää- ja arkkitehtisuunnittelijoina.

Kansainvälinen World Luxury Hotel Awards palkitsee tasokkaita hotelleja, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet ja palvelutason vierailleen. Voittajat valitaan hotellivieraiden äänestyksen perusteella. Vuoden 2022 parhaaksi pohjoiseurooppalaiseksi konseptihotelliksi vieraat äänestivät Kotkan Seurahuoneen.

Laitila Arkkitehtien suunnittelema laajennusosa valmistui hotelliin vuonna 2012. Loppusilauksen nykyiseen asuunsa Seurahuone sai vuonna 2019, jolloin Seurahuoneen ravintolat ja hotellihuoneet korjattiin vastaamaan modernin hotellihenkilökunnan ja hotellivieraiden odotuksia.

Luksus syntyy yksityiskohdista

”Asiakaskokemus muodostuu siitä, kuinka hyvin rakennus toimii kokonaisuutena”, kertoo korjausprojektista vastannut arkkitehti Tuukka Karjalainen. ”Pienetkin yksityiskohdat voivat jäädä asiakkaalle mieleen, kuten oikein sijoitetut pistorasiat tai se, oliko parkkipaikkoja tarpeeksi. Siksi suunnittelu lähtee aina liikkeelle asiakkaan tarpeista.”

Kotkan Seurahuone ei ollut alun perin hotelli, vaan rakennuksen käyttötarkoitus on muuttunut vuosien varrella. Tämä toi omat haasteensa korjausrakentamiseen. Uudet tilat on suunniteltu palvelemaan henkilökuntaa ja asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, ja toisaalta suunnittelussa otettiin huomioon myös tilojen muuntojoustavuus, kun tarpeet väistämättä taas muuttuvat. Tilat ovat saaneet kiitosta hotellin henkilökunnalta, ja World Luxury Hotel Awards -voitto kertoo hyvää myös siitä, miten asiakkaat ovat ottaneet uudistuneen Seurahuoneen vastaan.

Onnittelut voitosta!

Lue lisää asiakastarinasta.


Lue lisää

Uutiset

Tampereen toimisto juhli tupaantuliaisia

Juhlistimme Tampereen uusia toimitilojamme ja brändilaajentumista Tampereelle tupaantuliaisissa viime torstaina 3.11.

Tampereen toimisto juhli tupaantuliaisia
Uutiset

Vihanto & Co on nyt osa Laitila Arkkitehteja

Tamperelainen perinteikäs arkkitehtitoimisto siirtyy osaksi Laitila Arkkitehteja, joka osti Vihanto & Co:n vuonna 2021.

Vihanto & Co on nyt osa Laitila Arkkitehteja
Uutiset

Uusi osaaja Kotkan toimistolle

Laitilan organisaatio vahvistui jälleen maanantaina uudella tekijälle, kun rakennusarkkitehdiksi valmistuva Tea Kiiskinen liittyi tiimiimme. Tea on osalle meistä jo entuudestaan tuttu, sillä hän työskenteli tytäryhtiössämme Arkkitehtuuritoimisto Vihannolla kesän ja syksyn 2021. Tervetuloa Tea!

Uusi osaaja Kotkan toimistolle