Uutiset

Kotkan Seurahuone valittiin Pohjois-Euroopan parhaaksi konseptihotelliksi

World Luxury Hotel Awards palkitsi Original Sokos Hotel Kotkan Seurahuoneen Pohjois-Euroopan parhaana konseptihotellina. Laitila Arkkitehtien kädenjälki ja suunnitteluosaaminen näkyy kaikkialla hotellissa, sillä olemme suunnitelleet Seurahuoneen laajennusosan ja toimineet hotellin korjaushankkeiden pää- ja arkkitehtisuunnittelijoina.

Kansainvälinen World Luxury Hotel Awards palkitsee tasokkaita hotelleja, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet ja palvelutason vierailleen. Voittajat valitaan hotellivieraiden äänestyksen perusteella. Vuoden 2022 parhaaksi pohjoiseurooppalaiseksi konseptihotelliksi vieraat äänestivät Kotkan Seurahuoneen.

Laitila Arkkitehtien suunnittelema laajennusosa valmistui hotelliin vuonna 2012. Loppusilauksen nykyiseen asuunsa Seurahuone sai vuonna 2019, jolloin Seurahuoneen ravintolat ja hotellihuoneet korjattiin vastaamaan modernin hotellihenkilökunnan ja hotellivieraiden odotuksia.

Luksus syntyy yksityiskohdista

”Asiakaskokemus muodostuu siitä, kuinka hyvin rakennus toimii kokonaisuutena”, kertoo korjausprojektista vastannut arkkitehti Tuukka Karjalainen. ”Pienetkin yksityiskohdat voivat jäädä asiakkaalle mieleen, kuten oikein sijoitetut pistorasiat tai se, oliko parkkipaikkoja tarpeeksi. Siksi suunnittelu lähtee aina liikkeelle asiakkaan tarpeista.”

Kotkan Seurahuone ei ollut alun perin hotelli, vaan rakennuksen käyttötarkoitus on muuttunut vuosien varrella. Tämä toi omat haasteensa korjausrakentamiseen. Uudet tilat on suunniteltu palvelemaan henkilökuntaa ja asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, ja toisaalta suunnittelussa otettiin huomioon myös tilojen muuntojoustavuus, kun tarpeet väistämättä taas muuttuvat. Tilat ovat saaneet kiitosta hotellin henkilökunnalta, ja World Luxury Hotel Awards -voitto kertoo hyvää myös siitä, miten asiakkaat ovat ottaneet uudistuneen Seurahuoneen vastaan.

Onnittelut voitosta!

Lue lisää asiakastarinasta.


Lue lisää

Uutiset

Lisäkerroksia Tampereen keskustaan

Täydennysrakennuskohteemme tiivistävät Tampereen keskustaa kaupungin ilmastostrategian mukaisesti.

Lisäkerroksia Tampereen keskustaan
Uutiset

Pasilan Konepajan arkkitehtikilpailu ratkaistu

Pasilan Konepajan sähköjunahallin paikalle kaavaillun uudisrakentamisen arkkitehtikilpailu on saatu päätökseen. Kilpailun voittajaksi valikoitui ehdotus ”Roof for Helsinki”.

Pasilan Konepajan arkkitehtikilpailu ratkaistu
Uutiset

Juhlavuoden logo

Vuosi 2023 on meille juhlan vuosi. Laitila Arkkitehtien perustamisesta on tullut kuluneeksi 45 vuotta ja sen kunniaksi meillä on myös uusi logo!

Juhlavuoden logo