Töihin meille?

Tiimissämme on aina tilaa asiakaslähtöisille tekijöille, jotka haluavat kehittää ja kehittyä kanssamme.

Tule sellaisena kuin olet

Me arvostamme sinua juuri sellaisena kuin olet, yksilönä kaikkine epätäydellisyyksinesi. Meillä jokaisella on vahvuutemme ja heikkoutemme. Me Laitila Arkkitehdeilla uskomme siihen, että tukemalla sinua uratavoitteissasi kasvamme itsekin vahvemmaksi.

Laitila Arkkitehdit on tekijöidensä summa. Jokaisella laitilalaisella on yhdenvertainen mahdollisuus oppia ja kehittyä työssään ja oikeus tehdä yhteisöstämme vielä parempi. Johtamis- ja toimintamallia rakennetaan yhdessä työntekijöiden kanssa parhaita käytänteitä etsien.

Kasvun paikka

Arkkitehdiksi kasvetaan ja opitaan tekemällä. Tekevälle sattuu, mutta olennaista on ottaa virheistä oppi talteen ja jakaa se koko työyhteisölle. Yhteisössämme armollisuus itseä ja toisiamme kohtaan on arvostettu hyve.

Vaalimme mahdollisuutta avoimeen keskusteluun ja toistemme sparraamiseen. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan. Meillä tarvitset omaa ajattelukykyä, sillä luotamme osaamiseesi ja annamme mahdollisuuden varsin laajaan autonomiseen päätöksentekoon. Vain siten voit olla työssäsi juuri niin hyvä, kuin sinun on mahdollista olla.

Tilaa ihmiselle

Meillä on tilaa ihmiselle, tilaa elämälle. Meillä työajat joustavat, kun perhe-elämä tai vaikka harrastuksesi sitä vaativat.

Lasten kuljettaminen harrastuksiin ja niihin liittyvät aikataulupaineet voivat olla kovan stressin aihe. Vapaus valita työntekopaikka helpottaa arjen palapelin kokoamista ja antaa mahdollisuuden elää täysipainoista elämää sekä työpaikalla että kotona.

Työsuhde-etuihimme kuuluvat työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus, liikunta- ja kulttuurisetelit, koulutuspolku lounasetu sekä mahdollisuus auto-, polkupyörä- tai työmatkalippuetuihin palkan osana. Noudatamme palkka-avoimuutta työpaikkailmoituksissa.

Meidän arvomme

Arvomme pohjautuvat siihen, mihin me työyhteisönä uskomme. Nämä arvot ohjaavat arkeamme ja tukevat työssä onnistumista.

Lähellä asiakasta

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Kotkassa. Paikallistuntemuksemme auttaa asiakkaitamme onnistumaan. Työtapamme ja -paikkamme ovat kuitenkin joustavia – emme vahdi sitä, missä työsi teet.

Avoin

Vaalimme avointa kulttuuria niin oman tiimimme kuin asiakkaidemmekin kesken. Kommunikoimme asioista selkeästi ja vaihdamme ajatuksia ennakkoluulottomasti.

Ratkaisukeskeinen uudistaja

Toimistomme juuret ulottuvat vuosikymmenten päähän, mutta katseemme on tulevassa. Uutta kokeilemalla löydämme parhaat ratkaisut asiakkaillemme.

Tutustu meihin tarkemmin

Tilaa kasvulle

Meille on tärkeää huolehtia siitä, että tarjoamme myös työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alansa ammattilaisina. Jokaiselle työntekijälle luodaan oma yksilöllinen oppimispolku, jolla etenemistä tuemme koko yhteisön voimin.

Missä sinä näet itsesi viiden vuoden päästä?

Tutustu tekijöihimme

Harjoittelijaksi Laitila Arkkitehdeille?

Tarjoamme harjoittelupaikkoja loppuvaiheen arkkitehti- ja rakennusarkkitehtiopiskelijoille. Harjoittelun kesto on 3-4 kuukautta ja sen voi suorittaa joko Helsingissä tai Kotkassa.

Harjoittelujakson aikana pääset osallistumaan monipuolisiin projekteihin ja kehittämään taitojasi osaavien kollegojen mentoroimana.

Hae harjoittelupaikkaa täyttämällä avoin hakemuslomake.

Lue Juuson kokemuksia harjoittelusta Laitilalla

Avoimet työpaikat

Etsimme Kotkan toimistollemme arkkitehtia pääsuunnittelu- ja projektipäällikkötehtäviin.

Klikkaa linkkiä ja jätä hakemuksesi.

Etkö löytänyt toivomaasi? Lähetä lyhyt avoin hakemus osoitteeseen contact.us@laitila.com ja kerro mitä haluaisit tehdä.

Arkkitehti/pääsuunnittelija