Uutiset

Arkkitehti/pääsuunnittelija Helsinkiin

Etsimme Helsingin toimistoomme kahta pääsuunnittelutaitoista arkkitehtia korjausrakentamisen tiimiimme! Olemme jatkaneet hakuaikaa 15.11.2021 asti! Ensimmäiset haastattelukierrokset pyörähtävät käyntiin marraskuun toisella viikolla. Lähetä hakemuksesi pian, niin ehdit vielä mukaan!

Laitila Arkkitehdit

Olemme jatkaneet hakuaikaa 15.11.2021 asti! Ensimmäiset haastattelukierrokset pyörähtävät käyntiin marraskuun toisella viikolla. Lähetä hakemuksesi pian, niin ehdit vielä mukaan!

Palkkaamme Helsingin toimistoomme vakituiseen työsuhteeseen kaksi pääsuunnittelutaitoista arkkitehtia uudis- ja korjaushankkeisiin.
Kohteemme ovat tällä hetkellä pääasiassa erityyppisiä liiketila- ja asuntokehitys- sekä korjaushankkeita Etelä-Suomen alueella, keskittyen pääkaupunkiseudulle.

Työtehtävissäsi vastaat itsenäisesti korjaushankkeista alkuun osana korjausrakentamisen tiimiämme. Toiminnan kasvaessa otat vastuun omasta tiimistäsi. Vastaat osaltasi tiimisi työnhankinnasta ja toimit asiakasvastuullisena sinulle nimetylle asiakasryhmälle. Merkittävä osa projekteistamme tehdään monikansallisissa tiimeissä yli yhtiö- ja maarajojen. Laitila Arkkitehdit onkin koko 43-vuotisen toiminta-aikansa ajan ollut kansainvälinen toimija ja tuo perinne jatkuu edelleen, viimeisimpänä suurena hankkeena Pasilan Konepajan projekti Helsingin Vallilassa.

Tiimissämme on kokeneita kehäkettuja ja nuoria nousevia tähtiä monenlaisista taustoista ja lähtökohdista. Kaikkia heitä yhdistää ajatus siitä, että kaikessa toiminnassamme ykkönen on tilojen käyttäjä ja toteutettavien tilojen tulee tukea käyttäjän toimintaa. Meidän missiomme luoda parempaa elämää ja tilaa ihmiselle tila, rakennus ja kortteli kerrallaan. Arvojemme mukaisesti olemme lähellä asiakasta, olemme avoimia ja ratkaisukeskeisiä uudistajia emmekä yleensä tyydy ensimmäiseen esitettyyn ratkaisuun.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Laitila Arkkitehdeissa noudatetaan liukuvaa työaikaa ja meillä on jokaisella työntekijällä mahdollisuus etätyöhön. Ymmärrämme asiantuntijatyön ja perhe-elämän yhteensovittamiseen haasteet ja työajat joustavat tilanteen tullen. Me myös tuemme ergonomisen työpisteen järjestämisessä kotiin ja huolehdimme siitä että yhteydet pelaavat.

Laitila Arkkitehdit -konserni toimii neljällä paikkakunnalla: Laitila Arkkitehdit -brändin alla Helsingissä ja Kotkassa, Arkkitehtuuritoimisto Vihanto & Co Tampereella ja Edifica Kouvolassa. Palveluksessamme on tällä hetkellä 23 arkkitehtuurin ammattilaista.

Toivomme Sinulta

 • Arkkitehdin koulutusta
 • Ainakin muutaman vuoden kokemusta vastuullisen projektiarkkitehdin sekä avustavan pääsuunnittelijan tehtävistä
 • Aikaisempi kokemus korjausrakentamisesta katsotaan eduksi
 • Käyttäjälähtöistä suunnitteluasennetta
 • Autodesk Revit-osaamista, mutta tarvittaessa koulutamme ohjelmiston käyttöön
 • Hyvää englanninkielen taitoa
 • Riittävän hyvää suomenkielentaitoa siten, että pystyt hoitamaan työtehtäväsi itsenäisesti mm. viranomaisasioinnissa

Palkkaus ja edut

Palkka osaamisen ja työkokemuksen mukaan 4400 – 5200 €/kk.

 • Puhelin-, lounas- ja liikunta-/kulttuurietu.
 • Auto-/polkupyöräetu osana kokonaispalkkausta.
 • Pohjolan ekstra terveysturvavakuutus.
 • Tulevana talvena viikon palkallinen vapaa ja ensi kesänä neljän viikon palkallinen vapaa sisältäen kuluvalta lomanmääräytymiskaudelta kertyvät lomat.
 • Matkakulut yms. työehtosopimuksen mukaisesti

Työsuhteessa noudatetaan arkkitehtialan ylempien toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja avoinna olevista tehtävistä antaa toimitusjohtajamme Petteri Nikki, p. 0505945785 tai sähköposti petteri.nikki@laitila.com

Laita rohkeasti viestiä sähköpostilla tai vaikka whatsappin kautta, jos se on sinulle ominaisempi viestintäväline.

Hakeminen
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen petteri.nikki@laitila.com 15.11.2021 mennessä.
Kannattaa kuitenkin hakea pian, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.


Lue lisää

Uutiset

Pasilan Konepaja Arkkitehti-lehdessä 5/2023

Helsingin Vallilassa sijaitseva Pasilan Konepaja -hankkeemme sai osakseen ansaitsemaansa huomioita tuoreimmassa Arkkitehti-lehden julkaisussa 5/2023. Hankkeessa muutetaan 1910-luvulla valmistuneet junavaunujen rakentamiseen käytetyt hallit kulttuuri-, liikunta-, liike- ja pienteollisuustiloiksi.

Pasilan Konepaja Arkkitehti-lehdessä 5/2023
Uutiset

Lisäkerroksia Tampereen keskustaan

Täydennysrakennuskohteemme tiivistävät Tampereen keskustaa kaupungin ilmastostrategian mukaisesti.

Lisäkerroksia Tampereen keskustaan
Uutiset

Pasilan Konepajan arkkitehtikilpailu ratkaistu

Pasilan Konepajan sähköjunahallin paikalle kaavaillun uudisrakentamisen arkkitehtikilpailu on saatu päätökseen. Kilpailun voittajaksi valikoitui ehdotus ”Roof for Helsinki”.

Pasilan Konepajan arkkitehtikilpailu ratkaistu