Uutiset

Vihanto & Co on nyt osa Laitila Arkkitehteja

Tamperelainen perinteikäs arkkitehtitoimisto siirtyy osaksi Laitila Arkkitehteja, joka osti Vihanto & Co:n vuonna 2021.

Pohjolan Kotilinna

Laitila Arkkitehdit toimii nyt myös Tampereella


Tiedote, julkaisuvapaa 3.10.2022

Laitila Arkkitehtien ja United Foundersin vuonna 2021 ostama tamperelainen arkkitehtitoimisto Vihanto & Co siirtyy nyt myös brändiltään osaksi Laitila Arkkitehteja. Muutos mahdollistaa entistä yhtenäisempien suunnittelupalveluiden tarjoamisen niin pääkaupunkiseudulla, Kymenlaaksossa kuin Tampereellakin.

Laitila Arkkitehtien toimitusjohtaja Petteri Nikki kommentoi Laitila-perheen kasvua: ”On hienoa, että Tampereen-kollegamme pääsevät nyt brändillisesti saman katon alle muiden toimistojemme kanssa. Yhdistymisen myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä sujuvammin ja varmistamaan että arvomme – ihmisläheisyys, avoimuus ja ratkaisukeskeisyys – näkyvät yhtenäisesti kaikessa työssämme.”

Tampereen toimiston toimitusjohtajana jatkaa Manu Humppi. Humppi kommentoi: ”Laitila Arkkitehteihin yhdistyminen on laajentanut palvelualuettamme ja nyt pääsemme tekemään entistä tiiviimpää yhteistyötä muiden Laitila Arkkitehtien toimipisteiden kanssa. Talveksi onkin jo luvassa erittäin kiinnostavia hankkeita.”

Laitila Arkkitehdit on vuonna 1977 Kotkassa perustettu arkkitehtitoimisto, jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa ja Tampereella. Toimisto juhlistaa 45-vuotista taivaltaan talven aikana erilaisilla tapahtumilla. Näistä tiedotetaan myöhemmin lisää!

Laitila Arkkitehtien uudet toimitilat Tampereella

Laitila Arkkitehtien uusi toimistotila Tampereella sijaitsee osoitteessa Häkiläpolku 1. Tiimi säilyy kuitenkin samana ja työt jatkuvat totuttuun tapaan. Jos etsit kaupallisen rakentamisen kumppania Pirkanmaalla, ota yhteyttä!

Lisätiedot:

Petteri Nikki, toimitusjohtaja, Laitila Arkkitehdit Oy, p. 050 594 5785, petteri.nikki@laitila.com

Manu Humppi, toimitusjohtaja, Laitila Arkkitehdit Tampere, p. 040 703 3029, manu.humppi@laitila.com


Lue lisää

Uutiset

Kotkan Seurahuone valittiin Pohjois-Euroopan parhaaksi konseptihotelliksi

World Luxury Hotel Awards palkitsi Original Sokos Hotel Kotkan Seurahuoneen Pohjois-Euroopan parhaana konseptihotellina. Laitila Arkkitehtien kädenjälki ja suunnitteluosaaminen näkyy kaikkialla hotellissa, sillä olemme suunnitelleet Seurahuoneen laajennusosan ja toimineet hotellin korjaushankkeiden pää- ja arkkitehtisuunnittelijoina.

Kotkan Seurahuone valittiin Pohjois-Euroopan parhaaksi konseptihotelliksi
Uutiset

Tampereen toimisto juhli tupaantuliaisia

Juhlistimme Tampereen uusia toimitilojamme ja brändilaajentumista Tampereelle tupaantuliaisissa viime torstaina 3.11.

Tampereen toimisto juhli tupaantuliaisia
Uutiset

Uusi osaaja Kotkan toimistolle

Laitilan organisaatio vahvistui jälleen maanantaina uudella tekijälle, kun rakennusarkkitehdiksi valmistuva Tea Kiiskinen liittyi tiimiimme. Tea on osalle meistä jo entuudestaan tuttu, sillä hän työskenteli tytäryhtiössämme Arkkitehtuuritoimisto Vihannolla kesän ja syksyn 2021. Tervetuloa Tea!

Uusi osaaja Kotkan toimistolle