Uutiset

Vihanto & Co on nyt osa Laitila Arkkitehteja

Tamperelainen perinteikäs arkkitehtitoimisto siirtyy osaksi Laitila Arkkitehteja, joka osti Vihanto & Co:n vuonna 2021.

Pohjolan Kotilinna

Laitila Arkkitehdit toimii nyt myös Tampereella


Tiedote, julkaisuvapaa 3.10.2022

Laitila Arkkitehtien ja United Foundersin vuonna 2021 ostama tamperelainen arkkitehtitoimisto Vihanto & Co siirtyy nyt myös brändiltään osaksi Laitila Arkkitehteja. Muutos mahdollistaa entistä yhtenäisempien suunnittelupalveluiden tarjoamisen niin pääkaupunkiseudulla, Kymenlaaksossa kuin Tampereellakin.

Laitila Arkkitehtien toimitusjohtaja Petteri Nikki kommentoi Laitila-perheen kasvua: ”On hienoa, että Tampereen-kollegamme pääsevät nyt brändillisesti saman katon alle muiden toimistojemme kanssa. Yhdistymisen myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä sujuvammin ja varmistamaan että arvomme – ihmisläheisyys, avoimuus ja ratkaisukeskeisyys – näkyvät yhtenäisesti kaikessa työssämme.”

Tampereen toimiston toimitusjohtajana jatkaa Manu Humppi. Humppi kommentoi: ”Laitila Arkkitehteihin yhdistyminen on laajentanut palvelualuettamme ja nyt pääsemme tekemään entistä tiiviimpää yhteistyötä muiden Laitila Arkkitehtien toimipisteiden kanssa. Talveksi onkin jo luvassa erittäin kiinnostavia hankkeita.”

Laitila Arkkitehdit on vuonna 1977 Kotkassa perustettu arkkitehtitoimisto, jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Kotkassa ja Tampereella. Toimisto juhlistaa 45-vuotista taivaltaan talven aikana erilaisilla tapahtumilla. Näistä tiedotetaan myöhemmin lisää!

Laitila Arkkitehtien uudet toimitilat Tampereella

Laitila Arkkitehtien uusi toimistotila Tampereella sijaitsee osoitteessa Häkiläpolku 1. Tiimi säilyy kuitenkin samana ja työt jatkuvat totuttuun tapaan. Jos etsit kaupallisen rakentamisen kumppania Pirkanmaalla, ota yhteyttä!

Lisätiedot:

Petteri Nikki, toimitusjohtaja, Laitila Arkkitehdit Oy, p. 050 594 5785, petteri.nikki@laitila.com

Manu Humppi, toimitusjohtaja, Laitila Arkkitehdit Tampere, p. 040 703 3029, manu.humppi@laitila.com


Lue lisää

Uutiset

Pasilan Konepaja Arkkitehti-lehdessä 5/2023

Helsingin Vallilassa sijaitseva Pasilan Konepaja -hankkeemme sai osakseen ansaitsemaansa huomioita tuoreimmassa Arkkitehti-lehden julkaisussa 5/2023. Hankkeessa muutetaan 1910-luvulla valmistuneet junavaunujen rakentamiseen käytetyt hallit kulttuuri-, liikunta-, liike- ja pienteollisuustiloiksi.

Pasilan Konepaja Arkkitehti-lehdessä 5/2023
Uutiset

Lisäkerroksia Tampereen keskustaan

Täydennysrakennuskohteemme tiivistävät Tampereen keskustaa kaupungin ilmastostrategian mukaisesti.

Lisäkerroksia Tampereen keskustaan
Uutiset

Pasilan Konepajan arkkitehtikilpailu ratkaistu

Pasilan Konepajan sähköjunahallin paikalle kaavaillun uudisrakentamisen arkkitehtikilpailu on saatu päätökseen. Kilpailun voittajaksi valikoitui ehdotus ”Roof for Helsinki”.

Pasilan Konepajan arkkitehtikilpailu ratkaistu