Uutiset

Olemme muuttaneet!

Helsingin toimistomme on muuttanut uusiin United Founders -yhteisön toimitiloihin Helsingin Lassilassa. Uusi osoitteemme on Kaupintie 2, Helsinki. Uudet tilat remontoitiin monitilatoimistoksi, jossa tilat jaksottuvat julkisesta aula-kahviotilasta yksityisempiin tiloihin. Tilatyyppien muuttuessa myös tilojen sallittu äänitaso muuttuu. Kahvion vapaan keskustelun tilasta siirrytään avokonttorin kautta kirjastoon, ja siitä edelleen hiljaisiin huoneisiin. Tilat on myös suunniteltu alun pitäen hybriditoimistoksi, […]

Laitila Arkkitehdit

Helsingin toimistomme on muuttanut uusiin United Founders -yhteisön toimitiloihin Helsingin Lassilassa.
Uusi osoitteemme on Kaupintie 2, Helsinki.

Uudet tilat remontoitiin monitilatoimistoksi, jossa tilat jaksottuvat julkisesta aula-kahviotilasta yksityisempiin tiloihin.
Tilatyyppien muuttuessa myös tilojen sallittu äänitaso muuttuu. Kahvion vapaan keskustelun tilasta siirrytään avokonttorin kautta kirjastoon, ja siitä edelleen hiljaisiin huoneisiin.

Tilat on myös suunniteltu alun pitäen hybriditoimistoksi, jossa on luonteeltaan erilaisia tiloja, eikä koko päivää tarvitse viettää saman pöydän ääressä. Myös työskentelytapa ja -rytmi muuttuivat hybridiksi, sillä kenelläkään ei ole omaa työpistettä. Tämä oli tiimiläisten oma valinta, sillä vakipöytäänkin oli jokaisella mahdollisuus.


Lue lisää

Uutiset

Pasilan Konepaja Arkkitehti-lehdessä 5/2023

Helsingin Vallilassa sijaitseva Pasilan Konepaja -hankkeemme sai osakseen ansaitsemaansa huomioita tuoreimmassa Arkkitehti-lehden julkaisussa 5/2023. Hankkeessa muutetaan 1910-luvulla valmistuneet junavaunujen rakentamiseen käytetyt hallit kulttuuri-, liikunta-, liike- ja pienteollisuustiloiksi.

Pasilan Konepaja Arkkitehti-lehdessä 5/2023
Uutiset

Lisäkerroksia Tampereen keskustaan

Täydennysrakennuskohteemme tiivistävät Tampereen keskustaa kaupungin ilmastostrategian mukaisesti.

Lisäkerroksia Tampereen keskustaan
Uutiset

Pasilan Konepajan arkkitehtikilpailu ratkaistu

Pasilan Konepajan sähköjunahallin paikalle kaavaillun uudisrakentamisen arkkitehtikilpailu on saatu päätökseen. Kilpailun voittajaksi valikoitui ehdotus ”Roof for Helsinki”.

Pasilan Konepajan arkkitehtikilpailu ratkaistu