Uutiset

Juhlavuoden logo

Vuosi 2023 on meille juhlan vuosi. Laitila Arkkitehtien perustamisesta on tullut kuluneeksi 45 vuotta ja sen kunniaksi meillä on myös uusi logo!

Vuosi 2023 on meille juhlan vuosi. Laitila Arkkitehtien perustamisesta on tullut kuluneeksi 45 vuotta!
Juhlistamme merkkipäivää juhlavuoden aikana eri tavoin ja tapahtumin. Avasimme juhlahumun henkilöstön kesken viettämällä Tampereella pikkujouluja 20-luvun hengessä.

Juhlavuotemme ajaksi myös brändimme on pukeutunut juhla-asuun uuden logon muodossa. Järjestimme joulun alla henkilöstön kesken suunnittelukilpailun juhlavuoden logosta. Palkintona voittajaa odotti matkalahjakortti.

Hienoja ehdotuksia saatiin, useita, joista voittajaksi valikoitui arkkitehti Ghislaine Martoqin laatima ehdotus ”45 ja kehys”., joka on jo otettu käyttöön viestinnässämme ja näkyy myös kotisivuillamme.


Lue lisää

Uutiset

Tarja Hellstén uusiin tehtäviin

Rakennusarkkitehti, pääsuunnittelija ja korjausrakentamisen tiiminvetäjä Tarja Hellstén siirtyy uusiin tehtäviin tänään lanseeratun Takoi Arkkitehtien toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi. Laitila Arkkitehdit kiittää Tarjaa viiden vuoden aktiivisesta ja sitoutuneesta panoksesta moninaisiin projekteihin sekä yrityksen kehittämiseen ja toivottaa onnea matkaan uusiin haasteisiin ja suurempiin saappaisiin!

Tarja Hellstén uusiin tehtäviin
Uutiset

Pasilan Konepajan arkkitehtikilpailu ratkaistu

Pasilan Konepajan sähköjunahallin paikalle kaavaillun uudisrakentamisen arkkitehtikilpailu on saatu päätökseen. Kilpailun voittajaksi valikoitui ehdotus ”Roof for Helsinki”.

Pasilan Konepajan arkkitehtikilpailu ratkaistu
Uutiset

Nimitysuutisia!

Manu Humppi on kutsuttu Laitila Arkkitehtien osakkaaksi.

Nimitysuutisia!