Uutiset

Juhlavuoden logo

Vuosi 2023 on meille juhlan vuosi. Laitila Arkkitehtien perustamisesta on tullut kuluneeksi 45 vuotta ja sen kunniaksi meillä on myös uusi logo!

Vuosi 2023 on meille juhlan vuosi. Laitila Arkkitehtien perustamisesta on tullut kuluneeksi 45 vuotta!
Juhlistamme merkkipäivää juhlavuoden aikana eri tavoin ja tapahtumin. Avasimme juhlahumun henkilöstön kesken viettämällä Tampereella pikkujouluja 20-luvun hengessä.

Juhlavuotemme ajaksi myös brändimme on pukeutunut juhla-asuun uuden logon muodossa. Järjestimme joulun alla henkilöstön kesken suunnittelukilpailun juhlavuoden logosta. Palkintona voittajaa odotti matkalahjakortti.

Hienoja ehdotuksia saatiin, useita, joista voittajaksi valikoitui arkkitehti Ghislaine Martoqin laatima ehdotus ”45 ja kehys”., joka on jo otettu käyttöön viestinnässämme ja näkyy myös kotisivuillamme.


Lue lisää

Uutiset

Pasilan Konepaja Arkkitehti-lehdessä 5/2023

Helsingin Vallilassa sijaitseva Pasilan Konepaja -hankkeemme sai osakseen ansaitsemaansa huomioita tuoreimmassa Arkkitehti-lehden julkaisussa 5/2023. Hankkeessa muutetaan 1910-luvulla valmistuneet junavaunujen rakentamiseen käytetyt hallit kulttuuri-, liikunta-, liike- ja pienteollisuustiloiksi.

Pasilan Konepaja Arkkitehti-lehdessä 5/2023
Uutiset

Lisäkerroksia Tampereen keskustaan

Täydennysrakennuskohteemme tiivistävät Tampereen keskustaa kaupungin ilmastostrategian mukaisesti.

Lisäkerroksia Tampereen keskustaan
Uutiset

Pasilan Konepajan arkkitehtikilpailu ratkaistu

Pasilan Konepajan sähköjunahallin paikalle kaavaillun uudisrakentamisen arkkitehtikilpailu on saatu päätökseen. Kilpailun voittajaksi valikoitui ehdotus ”Roof for Helsinki”.

Pasilan Konepajan arkkitehtikilpailu ratkaistu