Ajatuksia

Kotkan Köysikujan merelliset luksuskodit houkuttelevat helppoon arkeen

Kotkan Hirssaareen suunnitellut uudenlaiset pienkerrostalot tarjoavat korkealaatuista asumista upeissa rantamaisemissa. Köysikuja 4:n asunnoissa yhdistyvät laatu ja helppous siten, että vannoutunut omakotitaloasujakin voi tuntea kiusausta hankkia lisää vapaa-aikaa vaihtamalla uudenlaiseen asumismuotoon.

Laadukasta ja yksilöllistä asumista

Hirssaareen suunnitellaan kolmen talon asunto-osakeyhtiötä, johon kuuluu laadukkaita pienkerrostaloasuntoja hulppeilla rantanäköaloilla. Kohteen arkkitehtisuunnittelusta on vastaa Laitila Arkkitehdit ja rakennuttamisesta Rakennusliike Kalevi Suntio Oy.

Vaativaan makuun sopivat asunnot tarjoavat laatua, harkittuja yksityiskohtia, elämyksiä ja korkealaatuista elämäntapaa. Asunnot voidaan räätälöidä ostajien tarpeiden mukaan jo suunnitteluvaiheessa, jolloin erilaiset tarpeet pystytään huomioimaan ja jokaisesta kodista tulee asujansa näköinen. Kohde on Kotkan asuntotarjonnassa poikkeuksellinen – usein vastaavan tasoista elämistä joutuu etsimään omakotitalosta.

Korkeat huoneet, suuret terassit, lattiasta kattoon ulottuvat lasipinnat rannan puolella, laadukkaat materiaalit ja merellinen, aivan keskustan kupeessa sijaitseva ympäristö tekevät näistä kodeista todellisia luksusasumuksia.

Elämyksellisyyttä on tuotu jo ostovaiheeseen ennakkomarkkinointimateriaaleilla, joihin kuuluvat Laitila Arkkitehtien tuottamat videot. Näkymäkuvat ja kamera-ajot auttavat potentiaalista ostajaa tutustumaan paikkaan ja asuntoihin monesta kulmasta.

Hirssaaren kohde vastaa kasvavaan kysyntään asunnoille, jotka yhdistävät onnistuneesti asunto-osakeyhtiössä asumisen helppouden ja omakotiasumisen yksilöllisyyden ja korkean laadun. Köysikuja 4 tarjoaa asukkailleen arjen luksusta, luonnonläheisen asuinympäristön ja Kotkan keskustan palvelut kävelymatkan päässä.


Lue lisää

Ajatuksia

Manu Humppi: Retkeilyrakenteiden suunnittelu Sallan uuteen kansallispuistoon oli retkeilevän arkkitehdin unelmien täyttymys

Arkkitehti Manu Humppi on suunnitellut Sallan kansallispuiston uudet tuvat ja laavut. Rakenteissa on käytetty puurakentamisen uusia ratkaisuja ja tuotteita perinteisiä oppeja unohtamatta. Inspiraatiota suunnitteluun on haettu nykyarkkitehtuurin lisäksi jopa tuhatvuotisista rakentamisen perinteistä.

Manu Humppi: Retkeilyrakenteiden suunnittelu Sallan uuteen kansallispuistoon oli retkeilevän arkkitehdin unelmien täyttymys
Ajatuksia

Käyttäjälähtöinen suunnittelu ja tiedonhankinta

Käyttäjälähtöinen suunnittelu on laadullista tutkimusta, jossa kerätään ymmärrystä siitä, minkälaisia odotuksia ja toiveita rakennuksen tulevilla käyttäjillä on. Käyttäjälähtöisessä suunnittelussa käyttäjä osallistetaan suunnitteluprosessin eri vaiheisiin. Listasimme blogiimme käyttälähtöisen suunnittelun kuusi vaihetta.

Käyttäjälähtöinen suunnittelu ja tiedonhankinta
Ajatuksia

Innoitusta Asuntomessuilta: Sisustuksen TOP 5 trendit 2023

Loviisan asuntomessut tarjosi sisustusarkkitehdille herkullisia tilakokemuksia niin materiaalien, kuin tilankäytön ja esimerkiksi akustiikankin osalta. Yleisen sisustuselementtien määrän suhteen, jossa joitain vuosia sitten siirryttiin minimalismista more is more-runsauteen, ollaan hiljalleen palaamassa hieman hillitympään ja rauhallisempaan sisustamiseen.

Innoitusta Asuntomessuilta: Sisustuksen TOP 5 trendit 2023