Ajatuksia

Kotkan Köysikujan merelliset luksuskodit houkuttelevat helppoon arkeen

Kotkan Hirssaareen valmistuvat uudenlaiset pienkerrostalot tarjoavat korkealaatuista asumista upeissa rantamaisemissa. Köysikuja 4:n asunnoissa yhdistyvät laatu ja helppous siten, että vannoutunut omakotitaloasujakin voi tuntea kiusausta hankkia lisää vapaa-aikaa vaihtamalla uudenlaiseen asumismuotoon.

Laadukasta ja yksilöllistä asumista

Hirssaareen valmistuu vuoden 2023 lopulla kolmen talon asunto-osakeyhtiö, johon kuuluu laadukkaita pienkerrostaloasuntoja hulppeilla rantanäköaloilla. Kohteen arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Laitila Arkkitehdit ja rakennuttamisesta Rakennusliike Kalevi Suntio Oy. Kohdetta markkinoi OP Koti.

Köysikujan asunnoissa panostamme laatuun ja asumiskokemuksen elämyksellisyyteen. Asunnot voidaan räätälöidä ostajien tarpeiden mukaan jo suunnitteluvaiheessa, jolloin erilaiset tarpeet pystytään huomioimaan ja jokaisesta kodista tulee asujansa näköinen.

Vaativaan makuun sopivat asunnot tarjoavat laatua, harkittuja yksityiskohtia, elämyksiä ja korkealaatuista elämäntapaa. Kohde on Kotkan asuntotarjonnassa poikkeuksellinen – usein vastaavan tasoista elämistä joutuu etsimään omakotitalosta.

Korkeat huoneet, suuret terassit, lattiasta kattoon ulottuvat lasipinnat rannan puolella, laadukkaat materiaalit ja merellinen, aivan keskustan kupeessa sijaitseva ympäristö tekevät näistä kodeista todellisia luksusasumuksia.

Elämyksellisyyttä on tuotu jo ostovaiheeseen ennakkomarkkinointimateriaaleilla, joihin kuuluvat Laitila Arkkitehtien tuottamat videot. Näkymäkuvat ja kamera-ajot auttavat potentiaalista ostajaa tutustumaan paikkaan ja asuntoihin monesta kulmasta.

Köysikuja 4:n ennakkomyynti käynnissä nyt

Hirssaaren kohde vastaa kasvavaan kysyntään asunnoille, jotka yhdistävät onnistuneesti asunto-osakeyhtiössä asumisen helppouden ja omakotiasumisen yksilöllisyyden ja korkean laadun. Köysikuja 4 tarjoaa asukkailleen arjen luksusta, luonnonläheisen asuinympäristön ja Kotkan keskustan palvelut kävelymatkan päässä.

Asunnot ovat nyt ennakkomyynnissä. Tutustu kohteeseen OP Kodin sivuilla.


Lue lisää

Ajatuksia

Laitila Arkkitehdit mukana kehittämässä Haminan Seurahuoneen korttelia

Laadimme Haminan Seurahuoneen korttelille Master Planin ja investointistrategian, jonka pohjalta korttelin kehittämistä jatketaan sekä paikallisia yrityksiä, kaupunkilaisia että matkailijoita palvelevaksi kokonaisuudeksi. Käyttäjälähtöinen hanke alkaa kaikille avoimella kyselytutkimuksella.

Laitila Arkkitehdit mukana kehittämässä Haminan Seurahuoneen korttelia
Ajatuksia

Manu Humppi: ”Retkeilijöiden uusi sukupolvi arvostaa uudenlaista otetta autiotupien suunnittelussa”

Arkkitehti Manu Humppi on intohimoinen retkeilijä, joka hyödyntää kokemusasiantuntijuuttaan työssään retkeilyrakenteiden suunnittelijana. Autiotuvat ja laavut suunnitellaan ympäröivän luonnon ehdoilla.

Manu Humppi: ”Retkeilijöiden uusi sukupolvi arvostaa uudenlaista otetta autiotupien suunnittelussa”
Ajatuksia

Asunnonostajan muistilista 4: ikääntyvän asujan tarpeet

Kun väestö ikääntyy, tarve esteettömille ja kotona asumista tukeville asumisratkaisuille lisääntyy jatkuvasti. Esimerkiksi rakennusmateriaaleilla voi olla yllättäviä vaikutuksia ikääntyvän tarpeille.

Asunnonostajan muistilista 4: ikääntyvän asujan tarpeet